Kada se radi o zamjenskim rezervnim dijelovima, bitno je odabrati dobru kvalitetu i vjerodostojnog proizvođača. Zato Multi Corp u svojoj ponudi nudi veliki izbor zamjenskih i rezervnih dijelova najkvalitetnijih svjetskih proizvođača koji će se pobrinuti da vaši strojevi i motori budu opremljeni najboljim dijeolvima na tržištu.

Ukoliko su vam potrebni filteri tu su najbolji zamjesnki filteri na tržisštu Donaldson, Mann, Hi-Fi i Fleetguard.

Kada je u pitanju hidraulika, neupitna je kvaliteta marki Kawasaki, Rexroth, Linde, Danfoss, Poclain Hydraulics i White House Products.

Podvozja su uvijek velika ulaganja, zato se za dugotrajnost brinu ITR, Berco i Astrak.

Rotomaster turbine, Delco Remy i Bosch alnaseri i alternatori svjetski su poznati brendovi koji ne oskudijevaju kvalitetom.

FP Diesel i KMP dijelovi motora uvijek su dobar i siguran izbor, isto kao što su Timken i Miba ležajevi i zupčanici među najkvalitetnijima na tržištu.

Blumaq je na globalnoj razini uvijek u vrhu kada se radi o kvaliteti i raznovrsnosti ponude rezervnih i zamjenskih dijelova za sve vrste radnih strojeva.

Uz sve navedeno, ne smijemo izostaviti Talijnski CGR Ghinassi i GA Ricambi koji nude široku paletu proizvoda bilo da se radilo o dijelovima motora, elektronici, podvozju ili nečem drugom.

Multi Corp – ostanite u pokretu uz lepezu mogućnosti!